Gyilkosság

Győri családirtás: rossz előérzete volt a nagymamának - videó

Két unokáját veszítette el az idős nő.

2019.12.19 02:32ma.hu

Rossz előérzete volt, de hiába kérte a lányát, hogy ne engedje el a gyerekeket - ezt mondta a Híradónak a gyászoló nagymama, aki a győri családirtásban vasárnap két unokáját veszítette el. A férfi, aki megölte őket, egyiküknek az apja, a másiknak a nevelőapja volt. A nagymama azt mondta, azóta nem bízott a volt vejében, amióta 2016-ban megpróbálta megölni a lányát. Harmadik unokája végig ott volt a gyilkosság idején testvéreivel, de nem tudni mit látott, pszichológus fogja figyelni egy jó ideig, hogy ha szükséges, segíteni tudjanak neki feldolgozni a történteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.