Késelés

Meglátogatta a kórházban a megkéselt tanárnőt a 17 éves fiú édesapja

Egy órán át együtt sírtak.

2019.12.08 06:38Ma.hu

Mint ahogyan azt a ma.hu is megírta, elrendelték annak a 17 éves fiúnak a letartóztatását, aki csütörtökön késelte meg a fizikatanárnőjét Győrben. A fiú ügyvédje a Blikknek elmondta: a fiú a támadáshoz használt svájci bicskát az édesapjától kapta, ugyanis a családban hagyomány, hogy az apák kést adományoznak a fiaiknak.

Mint ismeretes, a támadás hátterében az állhatott, hogy az egyébként jó tanuló fiú most csak hármast kapott az egyik dolgozatára.

Állítólag már jó ideje elégedetlen volt osztályfőnöke módszereivel. A pedagógust a hátán, illetve a kezén szúrta meg, azzal a késsel, amit az ügyvédje szerint az édesapjától kapott.

"Tökéletesen rendezett, korrekt életvezetéssel rendelkező szülők, mindenki dolgozik, mindenki tanul, egzisztenciális viszonyok kiegyensúlyozottak, a legkisebb szikrányi jele sem volt ennek" - mondta.

Az ügyvéd úgy véli, hogy a fiú nem akarta megölni tanárát és már megbánta tettét. A tanárnő még mindig kórházban van, a diák édesapja beszélt is vele.

"Tegnap egy órán keresztül együtt sírtak" - mondta el az ügyvéd. "Tragédia mindenki számára ez az ügy, áldozat a család, áldozat a gyermek és áldozat a tanárnő is" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.