Közlekedés

Január 7-éig használhatók a decemberi helyközi bérletek

A problémamentes évkezdés, a pénztári várakozási idők csökkentése érdekében a tárca két nappal meghosszabbítja a decemberi bérletek érvényességét.

2019.12.07 20:30MTI

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium döntése nyomán a 2019 decemberére szóló dolgozó- és tanuló bérletekkel egészen 2020. január 7-éig lehet utazni a vasúti és közúti közlekedési szolgáltatók helyközi járatain - tájékoztatta a tárca szombaton az MTI-t.

Emlékeztetnek arra, hogy a havi bérletek rendes érvényessége a következő hónap ötödik napjáig tart.

Mivel januárban ez vasárnapra esik, a problémamentes évkezdés, a pénztári várakozási idők csökkentése érdekében a tárca két nappal meghosszabbítja a decemberi bérletek érvényességét - közölték.

Magyarázatképpen hozzáfűzik, hogy a téli szünet után egyszerre térnek majd vissza a diákok az iskolákba, az ünnepi szabadságolásokat követően a munkavállalók a munkahelyükre, és emiatt tömeges vásárlási igényekre lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.