Állatvédelem

Kifolyt szemű, nagyon beteg cicákat találtak, gyűjtenek a gyógyításukra - videó

Borzasztóan rossz állapotban vannak.

2019.12.02 20:28ma.hu

A gyáli szeméttelepen találtak kiscicákat, az utolsó óra utolsó percében sikerült összeszedni a három árvát a borzalmas helyről. A hóban áztak, a bálák tetején, kifolyt szemmel és kihűlt testtel. Tenyérnyi apróságok a halál küszöbén!

A jó hír, hogy most már melegben és biztonságban vannak, orvosnál jártak és mindenki él! A rossz hír, hogy rengeteg költség lesz a gyógyításuk, helyrehozataluk - írta a Magyar Macskavédő Alapítvány Facebook-oldalán.

Még a héten két cicának szemműtétje lesz, mindegyiknek egy-egy szemét ki kell operálni. A műtétek ára 80.000 forint. Az orvosi és kezelési költségek, gyógyszerek, tápszerek, immunerősítők összege előreláthatólag 150.000 forintra tehető.

"Kérjük, SEGÍTSETEK ezeknek a piciknek! Tudjuk, hogy most ünnepek jönnek és mindenkinek nagyobb kiadásai vannak. De gondoljatok rájuk is! Sok kicsi sokra megy! Kell ennek a közösségnek az ereje, hogy nekik is Boldog Karácsonyuk legyen. Köszönjük a nevükben" - írták az állatvédők.

Bankszámlaszámuk: 11712073-21455041

Külföldről:
IBAN: HU52 11712073-21455041-00000000
SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: gyáli szeméttelepi cicák

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.