SMA

Elképesztő hírek jöttek Zentéről! - videó

Kerekes szék helyett már kismotort hajt a kisfiú.

2019.12.01 11:13ma.hu

Már otthon erősödik a kisfiú, akiért az egész ország összefogott, és ritka betegségének kezelésére 700 millió forintot gyűjtött össze.

Édesanyja a Blikknek elmondta: hogy egy 7 gyermekes anyuka jóvoltából Zente kapott egy kismotort, amelytől lábai már annyira megerősödtek, hogy képes azt hajtani.

"Ilyet eddig nem tudott, és bár ez még mindig nem olyan igazi motorozás, és tudom, hogy egy fele ennyi idős gyermek simán lepipálja, de valahol el kell kezdeni. Lesz ez még jobb is!" - mondta az édesanya.

Egyébként, látszik ahogy a kis kezével keresi a kereket, hiszen a kerekesszéhez és a kézi hajtáshoz van még szokva" - olvasható a megosztott videó mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.