Csillag

Oroszországból kapott fenyegetést a Mi Hazánk

Miután Fülöp Erik országgyűlési képviselőnk baltával leverte és megsemmisítette a vörös csillagos miniszobrot a budapesti Szabadság téren, a Mi Hazánk Mozgalom központi címére fenyegető levél érkezett Oroszországból.

2019.11.26 15:00ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, Fülöp Erik országgyűlési képviselő baltával leverte és megsemmisítette a vörös csillagos miniszobrot a budapesti Szabadság téren. Ezt követően a Mi Hazánk Mozgalom központi címére fenyegető levél érkezett Oroszországból. "A fenyegetés arra utal, hogy hasonló sorsra juthatnak a magyar hadisírok Oroszországban. A Mi Hazánk Mozgalom felhívja a figyelmet arra, hogy pártunk minden katonai sírt tiszteletben tart, így az orosz hadisírokat is, de nem tűr a közterületeken semmilyen kommunista, vörös csillagos önkényuralmi jelképet ábrázoló, Magyarország megszállását és kirablását dicsőítő emlékművet. A megsemmisített alkotás nem elhunyt katonáknak, hanem egy magyarellenes, internacionalista diktatúrának állított emléket" - tájékoztatta a ma.hu-t a Mi Hazánk elnöksége.

Hogy hová került az alkotás? A Dunába


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.