Gyilkosság

Életfogytiglant kér az ügyész VV Fanni feltételezett gyilkosára

Ha B. László beismeri, ő gyilkolt, 30 év várhat rá a sitten.

2019.11.07 09:20ma.hu

Életfogytiglant kért a Fővárosi Főügyészség VV Fanni feltételezett gyilkosára, B. Lászlóra, azzal, hogy legkorábban harminc év után engedhetik szabadon. Mindez akkor lenne érvényes, ha a férfi már az előkészületi ülésen beismerő vallomást tesz, írja a Bors.

A férfi korábbi védője, egyben nagybátyja úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy az ügyész alkuja nem opció számukra, mert B. László nem vállalja magára a gyilkosságot. Azért csak korábbi ügyvédje, mert a lap szerint az autóban talált véres kötél miatt DNS-mintát vettek tőle is, és mint B. László segítőjeként, bűnpártolójaként vizsgálták, hogy köze van-e az ügyhöz. Végül kizárták védőként az ügyből. Állítja, az ő nyomait nem találták meg a kötélen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.