Összegyűlt a pénz

'Nem gondoltuk volna, hogy még egyszer megtörténik a csoda'

Levinek is összegyűlt a 700 millió a sorsfordító kezelésre.

2019.11.02 09:31ma.hu
hirdetés

Levente családja csütörtök délután tudta meg, hogy kisfiuknak összegyűlt a 700 millió forint. A szülők minden adományozónak nagyon hálásak. Azt mondják, alig hiszik el, hogy másodszorra is összefogtak az emberek egy beteg gyerekért. Mivel a Zolgensmát csak két éves korig lehet adni, és Levente alig két hónap múlva be is tölti ezt a kort, szülei szerint minden vizsgálattal sietni kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Éljünk jól nyugdíjasként is!

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-wine-glasses-1418355/

A sokat hangoztatott öngondoskodás minden, még aktív munkavállaló számára elengedhetetlen. Ugyanis minél korábban kezdünk el bármilyen nyugdíjcélú megtakarítást, annál nyugodtabban tölthetjük a nyugdíjas éveinket.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.