Botrány

329 ezer forintos büntetést kapott Hadházy, amiért 'feliratozta' Orbán beszédét - videó

Gyűjtést indított és azt ígéri, hogy ha 329 ezer forintnál több jön össze, azt a korrupció és propaganda elleni harcra fordítja.

2019.11.01 11:47ma.hu
hirdetés

329 ezer forintos büntetést kapott Hadházy Ákos, amiért feliratokat mutatott fel Orbán Viktor beszéde alatt a parlamentben. Az egyik táblát 9 fideszes képviselő vette el tőle, őket is megbüntették, fejenként 50 ezer forintra. A kormánypártok szerint Hadházy viselkedése súlyosan rombolta az Országgyűlés tekintélyét és méltóságát. Hadházy azonban gyűjtést indított és azt ígéri, hogy ha 329 ezer forintnál több jön össze, azt a korrupció és propaganda elleni harcra fordítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Éljünk jól nyugdíjasként is!

https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-wine-glasses-1418355/

A sokat hangoztatott öngondoskodás minden, még aktív munkavállaló számára elengedhetetlen. Ugyanis minél korábban kezdünk el bármilyen nyugdíjcélú megtakarítást, annál nyugodtabban tölthetjük a nyugdíjas éveinket.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.