Állati

Hat teve, hat zebra és három póni szökött meg a vándorcirkuszból Miskolcon - videó

Elszabadult cirkuszi teve okozott balesetet Miskolcon.

2019.10.22 19:57ma.hu

Elszabadult cirkuszi teve okozott balesetet Miskolcon. Nekiütközött egy autónak, amelynek összetört a szélvédője és a motorházteteje. Az autót egy asszony vezette, ő is és az állat is könnyebben megsérült. A városban vendégszereplő vándorcirkuszból hat teve, hat zebra és három póni szökött el, egyelőre nem tisztázott körülmények között. Nem ez volt az első város, ahol elszabadultak a cirkusz állatai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.