Tragédia

Meghalt a veronai buszbaleset hős tanára

Vígh György több diákot is kimentett a lángoló buszból, a saját gyerekeit azonban nem tudta...

2019.10.17 05:44ma.hu

Vígh György a 2017 januárjában történt tragédia után több gyereket is kimentett az égő buszból.

A férfi a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium kísérőtanárjaként volt az Olaszországban síelő diákcsoporttal, amelynek busza 40 diákkal és felnőttel, hazafelé tartva, Verona közelében az A4-es autópályán balesetet szenvedett, majd kigyulladt. Az Inforádió szerint a férfi és felesége súlyos sérüléseket szenvedett, három hónapot töltöttek kórházban a baleset után. Vígh György több diákot is kimentett a lángoló buszból.

"Vígh György testnevelő tanár, aki a veronai buszbaleset során két gyermekét veszítette el, és maga is súlyos sérüléseket szenvedett, tegnap, 66 éves korában örökre elment. Remélem újra magához ölelhette imádott gyermekeit" - olvasható a Verona Angyalai Facebook-csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.