Ilyen is van

Hétfőn kezdődik Magyarország első irodafesztiválja

Hétfőn nyitják először meg kapuikat a hazai legnevesebb irodák, hogy egyedi belsőtereikben vezetett, ingyenes túrákat kínáljanak az érdeklődőknek.

2019.10.10 23:30MTI

Fodor Dániel a fesztivál főszervezője csütörtökön az M1 aktuális csatornán hozzátette: az október 22-ig tartó Végre Beléphetsz! címmel rendezett irodafesztiválon az irodabejárások mellett tréningeken, előadásokon és garázsvásáron is részt vehetnek az érdeklődők.

A rendezvény célja, hogy bemutassák az irodai terek kialakításának fontosságát és, hogy arra inspirálják a munkaadókat, hogy tekintsenek más formában a munkatérre, ezzel támogatva alkalmazottjaikat - emelte ki.

Elmondta: a fiatalabb generációk másképp kommunikálnak, így mások az igényeik egy iroda kialakításánál is. A magyarok ilyen szempontból Európa-szerte élen járnak, jellemzően nemcsak a nagycégek, hanem a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) és a startupok is odafigyelnek az irodáik kialakítására, ezzel téve hatékonyabbá a munkavégzést - fűzte hozzá Fodor Dániel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.