Friss részletek

Ki akarták rúgatni tanárukat a lökdösődő diákok

Trágár szavakkal szidalmazták, lökdösték tanárukat egy budapesti középiskola diákjai. Azonnali hatállyal kírúgták őket.

2019.10.09 15:47ma.hu

Ordítottak tanárukkal a diákjai egy budapesti középiskolában. Többször meg is lökték a férfit és közben trágár szavakkal szidalmazták. A tanár hiába próbálta rendre utasítani a diákokat, a vitának csak a kicsengetés vetett véget.

A Blikk szerint az iskola hírzárlatot rendelt el, de a három tinédzsert azonnali hatállyal kirúgták az iskolából. A lap úgy tudja, hogy a tanár csak szeptemberben kezdett az iskolában, a diákoknak hegesztéselméletet tanított. A diákok úgy tudták, hogy az előző helyéről a tanárt azért bocsátották el, mert megütött valakit, és amiatt kezdték provokálni, hogy innen is kirúgassák, mondta a lapnak egy osztálytárs. Először papírgalacsinnal dobálták, majd miután egyiküknek intőt adott, megtámadták és le is köpték a tanárt.

A további incidensnek az óra végét jelző csengő vette elejét, amikor a tanár azt mondta egyiküknek, hogy javíthat, mire az megvetően visszaszólt, hogy majd akkor javít, ha ő szeretne.

A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával hallgatta ki, és őrizetbe is vette a diákokat.

A Blikknek az egyik gyanúsított édesanyja is megszólalt, azt mondta, a fiúknak elegük lett a tanárból, szerintük bántotta őket, de akkor is elfogadhatatlan, amit tettek, és szeretnének a tanártól bocsánatot kérni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.