Hableány-tragédia

Kártérítést akar a Hableány kapitányának lánya - ellehetetlenült a helyzete - videó

35 milliós kártérítést kért a kapitány munkáltatójától, és kártérítést akar a balesetet okozó Viking tulajdonosától is.

2019.10.05 06:27ma.hu

Nem tudja folytatni a tanulmányait a tragikusan elsüllyedt Hableány hajó kapitányának a lánya. Orsolya nem elég, hogy elveszítette édesapját, anyagilag is lehetetlen helyzetbe került, mert eddig az apja fizette a képzést. A lány 35 milliós kártérítést kért a kapitány munkáltatójától, és kártérítést akar a balesetet okozó Viking tulajdonosától is. A fiatal lányt amúgy is megviseli a gyász, a mai napig nem tudja elhinni, hogy édesapja nincs többé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.