Közös fotót is lőttek

Scarlett Johanssonnal találkozott Tarlós István

Világsztárt fogadott hivatalában Tarlós István főpolgármester.

2019.09.21 11:16ma.hu

A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra - írja a Bors. A színésznő elmondta: húsz éve járt Budapesten, és örömmel látta, mennyit változott azóta a város.

A főpolgármesterrel beszélgettek Óbudáról, illetve New Yorkról is. A Bors szerint Tarlós főleg a III. kerületről mesélt a színésznőnek, de azt is elmondta, milyen sok turista jön a magyar fővárosba.

A találkozó végén Tarlós István virágot és 3 ezüstérmét adott át a vendégének: az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.