Szigorított a fürdő

A zabolátlan szex és a turisták miatt szűnt meg a meztelen férfifürdőzés a Rudasban

A turistákat nem tennék ki ennek a látványnak.

2019.09.15 14:13ma.hu

Nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon a meztelenül fürdőzős pénteki kötényes férfinap délutáni óráiban a Rudas fürdő vendégei, ezért a fürdő vezetősége úgy döntött, koedukálttá és gatyakötelessé tesz azt - írja a 444.hu.

A döntéshez a fürdő közleménye szerint az is hozzájárul, hogy egyre több a turista jön péntekenként, de a zabolátlan szexualitásból fakadó problémákat hosszabban ecsetelik: "Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyíltszíni szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte."

A férfinap rendszeres látogatói másként látják a dolgokat, a pénteki férfinap megkurtítása ellen indított petíció értelmi szerzője szerint "1,5 éve kicsit tényleg elszabadult a dolog", de aztán a biztonsági őrök leszoktatták a közönséget a nyílt színi szexről. A petíciózó törzsvendégek szerint a vezetőség döntése miatt "a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved", és egyben megfosztja a férfiakat (családapákat és választópolgárokat) attól, hogy a munkaidő végén a megszokott, laza körülmények között kieresszék a gőzt.

A Rudas válaszként felhívta a figyelmet arra, hogy a férfiaknak a törökfürdő részen pénteken 12:45-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 6 órától este 8 óráig továbbra is biztosított a kötényes fürdőzés lehetősége, a keddi nap pedig a hölgyeké.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.