Állati

Erre a tűzoltók sem számítottak, mi minden került elő az 1-es útra dőlt fából

Egy 1-es számú főútra dőlt fához riasztották a komáromi tűzoltókat kedden Ács és Komárom közé.

2019.09.04 12:31ma.hu

Az 1-es számú főúthoz vonultak a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók. A helyszínen egy nagyméretű fa dőlt a főútra, ami forgalmi akadályt képezett Ács és Komárom között. Az egységek négy láncfűrésszel és a különleges szerszám segítségével számolták fel a veszélyhelyzetet és a forgalmi akadályt. A káreset felszámolása után a tűzoltók az úttestet letakarították, majd arra lettek figyelmesek, hogy az egyik kivágott korhadt fa belsejében tíz kicsi denevér tanyázott. A tűzoltók hagyták, hogy a denevérek a kesztyűjükre másszanak, majd miután megemelték a kezüket, elrepültek az éjjeli szárnyas emlősök. Az állatok nem sérültek meg, az álmosságon kívül semmi bajuk nem esett. (Fotók: Haris József tűzoltó százados)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.