A Belváros rendbetételéhez sok pénz kell

Tizenhárommilliárdból megdobbanna Budapest szíve

Új főutca, alagútban vezetett autóforgalom a Kossuth Lajos utcában, a Ferenciek tere rehabilitálása, a Dunával való kapcsolat élőbbé tétele szerepel a Budapest Szíve programban, melynek első ütemére EU-pályázatot nyújtott be a főváros. Miközben hamarosan maga is pályázatot ír ki a Károly körúti Városháza tér beépítésére.

2008.01.21 08:02Népszabadság

Tizenhárom és fél milliárd forintot szeretne kapni kiemelt EU-s támogatásként Budapest a Belváros rendbetételének megkezdéséhez - hangzott el minap a városháza által szervezett, nyilvános beszélgetésen. Az összeg a Budapest Szíve program első ütemeinek megvalósításához volna elég, tulajdonképpen annak nyolcvan százalékát fedezné.

Égető szükség volna arra, hogy a Kiskörúton belül történjék végre valami jó, mert ahová például a Kossuth Lajos utca jutott az utóbbi időben lakatlan házaival, üresen koszosodó kirakataival, azt valószínűleg Tiranában sem tűrnék.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.