Senki biztonsága nem szavatolt

Külügyminisztérium: a magyarok ne közelítsék meg a Gázai övezetet!

A Külügyminisztérium nyomatékosan tanácsolja, hogy a magyar állampolgárok ne közelítsék meg a Gázai övezetet, illetve annak 45 kilométeres körzetét - közölte Szelestey Lajos szóvivő kedden az MTI-vel.

2009.01.06 13:09MTI

A minisztérium a folyamatos izraeli légicsapások, valamint a válasznak szánt palesztin rakétatámadások miatt figyelmezteti a magyar állampolgárokat, és ez vonatkozik az övezettel határos izraeli városokra, Szderótra, Askelónra, Asdodra, Beér-Sevára és Gederára is - áll a közleményben.

Izrael december 27-én légicsapásokat, majd ez év elején szárazföldi hadműveleteket kezdett a Gázai övezet ellen, hogy felszámolja a palesztin Hamász mozgalom fegyveres erejét.

A Gázai övezetet uraló palesztin szervezet válaszul rakétákkal támadja a zsidó állam területét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.