Baleset

Közel 7 órán át tartott a katonai konvoj műszaki mentése

Katonai konvoj ütközött Székesfehérvárnál, órákra lezárták az M7-es autópályát. Egy katona meghalt.

2019.08.26 19:24ma.hu

Baleset történt 2019. augusztus 26-án 12 óra 23 perckor az M7-es autópálya 64-es kilométerszelvényében, Székesfehérvár térségében, a Balaton felé vezető oldalon, ahol több gépjármű ütközött össze. A rendőrök a forgalomkorlátozást 19 óra után oldották fel, a forgalom újra zavartalanul haladhat.

Mint ismeretes, egy magyar katona halt meg a balesetben. Gyászol a Magyar Honvédség - jelentette be Benkő Tibor. A honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a katonai menetoszlop balesetéről.

Az orvosok órákig küzdöttek az életéért, mégsem sikerült megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.