Állati

Ha azt hitte, már nem tud megdöbbeni a MÁV miatt?

Hiába voltak a jegykezelők résen, ez a szamár és ez a kecske bizony lazán ment pár megállót.

2019.08.21 05:30ma.hu

Ha tudta is ez a málhás szamár és ölkecske, hogy méretük miatt nem vonatozhatnak, nem volt lehetőségük kézipoggyász mérethatárt meg nem haladó méretű szállítóeszközben elhelyezkedni.

Ezért igénybe vették utazásához a vasutat, szabálytalanul. Bár a jegyvizsgálók résen voltak, sikerült feljutniuk az egyik a szerelvényre.

Jó okok volt rá, mert nagyon siettek, és csak két megállót akartak menni, így valakinek megesett a szíve rajtuk, de a tulaj nem mondta el, nehogy bajuk essen az eset miatt. Noha már előtte is megpróbáltak felszállni, de akkor nem engedték fel őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.