'Az élet néha ad és néha elvesz'

Közösségi oldalán üzent a kórházból eltűnt doktornő

Kedden veszett nyoma.

2019.08.10 12:15ma.hu
hirdetés

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, Dr. Pető Erika 2019. augusztus 6-án délután egy VII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott.

Mint kiderült, a celebek körében is ismert doktornő nem dolgozott a kórházban, hanem betegként feküdt a toxikológiai osztályon. Onnan egy II. kerületi egészségügyi intézménybe küldték tovább, ahová azonban egy nappal később sem érkezett meg.

Rokonai és kollégái nem értették, mi történhetett.

A doktornő aztán péntek hajnalban posztolt a közösségi oldalára, hogy mindenkit megnyugtasson. "Az élet néha ad és néha elvesz. Sokat adott Nekem, csodás barátokat leginkább. Jól vagyok" - írta.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.