Környezetvédelem

Már egész Budát fojtogatja az orrfacsaró bűz

Kezdetben csak Budaörsön érezték, aztán már Óbudán is, de már a IX. kerületből is jelentették.

2019.08.08 17:59ma.hu

Az elsők között írta meg a ma.hu, hogy iszonyatos bűz terjeng Budaörsön. Olyannyira büdös lehet, hogy még a polgármester is posztolt róla.

"A közteresek nyomoznak, de egyelőre semmi nyom. Közben kiderült, hogy a környező települések is bűzölögnek..." - írta posztjában Wittinghoff Tamás.

Állítólag Zsámbékon nedvestrágyáznak és a nagy szél viszi szét a rossz szagot. Ám ahhoz nagyon erősnek kellene lennie, hogy a dombvidéken átfújja, majd egész Budán és Pest jelentős részén is eloszlassa az orrfacsaró bűzt. Ráadásul konkrétan Zsámbékon semmit sem érezni...

"Ellenőrizzük, de ez borzalmas..." - tette hozzá. Sok kommentelő szerint ez nem ritka eset, sőt a vidéki élet velejárója.

"Nem kifejezetten időjárási, de mindenképp légköri jelenség Budapesten... A város több, egymástól távol eső pontjáról is azt jelentették, hogy konkrétan 💩szag van" - írta a Facebookon az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.