Bűnügy

Milliós kártérítést kapott a 25 éves lányt halálra kínzó férfi

A rossz börtönkörülmények miatt perelt az életfogytiglant töltő férfi. 2010-ben két társával halálra kínzott egy 25 éves lányt.

2019.07.25 15:19ma.hu

Két és fél millió forintnyi kártérítést kapott a battonyai trió egyik tagja, mert rossznak találta a börtöni körülményeket, ezért beperelte az államot. A pénzt ügyvédje letéti számlájára kapja meg. Ilyen esetekben az előre megbeszéltek szerint a jogász "leveszi” a saját részét, a maradékról pedig a fogvatartott rendelkezik.

M. Zoltán, valamint volt élettársa és annak jelenlegi férje, Sz. Zoltán hosszú hónapokon keresztül kínoztak egy 25 éves lányt, akinek szállást adtak. A kínzások a nő, K. Adrienn féltékenysége miatt kezdődtek. A lányt láncra verték, cigarettacsikkeket nyomtak el a bőrén, fogóval tépték ki a fogait, leszedték a körmeit, áramot vezettek a testébe, kötéllel húzták fel a gerendára. Holttestét egy évvel halála után, 2011-ben találták meg az udvaron elásva - idézi fel a magrázó esetet a Bors.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.