Megy a gőzös.. vagy még sem?

Fenyegetőznek! Már a héten folytatódhat a vasúti sztrájk

Ha a MÁV nem veszi vissza 11 elbocsátott dolgozóját, akkor munkabeszüntetéssel indulhat az újév - értesült a hirado.hu

2009.01.05 10:50hirado.hu

Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a hirado.hu-nak azt mondta, felháborítónak tartja, hogy kollégáikat alkotmányos joguk gyakorlása miatt bocsátották el állásukból. 

Az érdekképviselet legkésőbb szerdáig tárgyal a MÁV-val, ha nincs megegyezés, akkor folytatódik a gördülő sztrájk. A VDSZSZ továbbra is azt akarja elérni, hogy minden vasutas kapjon nettó 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, ezenkívül 10 százalékos többletbéremelést kérnek a kiszervezett MÁV társaságok dolgozóik számára. A szakszervezet a december 14-én életbe lépett új menetrend visszavonását is követeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.