Közlekedés

Így vonszolták ki a biztonsági őrök az ájult utast a metróból - videó

Az utasok csak nézelődtek.

2019.07.11 15:09ma.hu

Rosszul lett és összeesett egy utas kedden, az M3-as metrón. A férfit két biztonsági ember és egy civil ruhás vonszolta ki a kocsiból a peronra, miközben az utasok nézelődtek, illetve videóztak.

"A kedden, 14.55-kor, a Deák téri M3-as metróban, az E5-ös metróvonat 6046-os kocsijából eltávolított utas, - ahogy arról a vele utazó ismerőse tájékoztatta a biztonsági személyzetet -, alkoholmámor miatt volt magatehetetlen. Erről a helyszínen lévő kollégák is meggyőződtek. Hangsúlyozzuk, hogy a férfit - amint erre képes volt - a metróügyeleteshez kísérték, mentőt hívtak hozzá, ami el is vitte" - közölte az esettel kapcsolatosan a BKV.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.