Erőnlét

Megvan az ország legerősebb rendőre

Tizenharmadik alkalommal derült ki Hajdúszoboszlón, hogy ki az ország legerősebb rendőre.

2019.06.17 14:55ma.hu

A Magyarország legerősebb rendőre országos bajnokságot az előző évekhez hasonlóan ismét Hajdúszoboszlón rendezték meg. A rendőrség kötelékében dolgozók 2019. június 14-én az ország több pontjáról érkeztek azért, hogy megmérkőzzenek egymással.

A hajdú-bihari versenyzők mellett a rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, továbbá a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság munkatársai részt vettek.

Eredmények:

I.    Némethi Szabolcs r. törzszászlós, Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

II.   Lukács Krisztián r. főtörzszászlós, Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság

III.  Takács István r. törzsőrmester, Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gratulál minden versenyzőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.