Hableány-tragédia

'Dunai hajótörött bulit' reklámoznak a Liszt Ferenc repülőtérre érkező turistáknak

A parti két órán át tart majd, a belépő megvásárlásával pedig korlátlan mennyiségű italt fogyaszthatnak a vendégek.

2019.06.03 16:12ma.hu

Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója tett ki egy rövid videót zárt Instagramjára a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldaláról, ahol dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak - írja a 444.hu.

A lap szerint a videón az látszik, hogy a Shipwrecked Boat Party azaz Hajótörés buli nevű rendezvény két órán át tart, és korlátlan italfogyasztás jár a belépő mellé.

A cég honlapján Budapest legnépszerűbb partihajójaként ír az eseményről, amit szerdánként és péntekenként rendeznek meg. A fedélzeten DJ szórakoztatja az embereket, profi fotósok örökítik meg a felejthetetlen pillanatokat. A hajó a Margit híd és a Lágymányosi híd között közlekedik, minden esetben 22 óra 30 perces indulással. Mint fogalmaznak, nyáron átlagban alkalmanként négyszázan buliznak a hajón - teszi hozzá a 24.hu.

Múlt szerdán súlyos hajóbaleset történt a Dunán, hét ember meghalt, heten megsérültek, huszonegy ember eltűnt.

Friss: eltávolították a reklámot

Eltávolították a repülőtéri hajótörött reklámot.

"A Hableány és utasainak tragédiája teljesen más kontextusba helyezi ezt a reklámot. Emiatt felvettük a kapcsolatot a reklámügynökséggel és azonnal levetettük a reklámot a digitális felületekről, az már nem látható.

Ezúton is elnézést kérünk, ha valakinek az érzékenységét sértette ez a reklám! Valamennyin osztozunk az érintett dél-koreai és magyar családok gyászában. A Budapest Airport továbbra is minden tőle telhetőt megtesz a dél-koreai és magyar mentőegységek munkájának segítésére, biztosítja a tevékenységükhöz szükséges helyiségeket, titoktartást és gyors utazást a repülőtéren keresztül" - olvasható a Budapest Airport közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.