Környezetvédelem

Marokszámra szedték a csikkeket a Margitszigeten az önkéntesek

Hatalmas sikere volt a közösségi összefogásnak.

2019.06.02 17:31ma.hu

Marokszámra szedték a JÖNkéntesek az eldobált cigicsikkeket Budapest kellős közepén május 25-én a Cigicsikkmentes Margitszigetért. Az esemény több volt, mint eredményes - írta a hulladekvadasz.hu.

A Cigicsikkmentes Margitsziget -JÖN! címmel cigicsikkszedő versenyt rendezett a JÖN Alapítvány a Főkert Tedd meg MAgadért eseményén. A környezetvédelmi szervezet a Citymatiné szervezőivel és 110 fiatal, lelkes önkéntessel takarították ki a Margitszigetet, ahol 8 köbméternyi illegálisan lerakott, eldobott hulladéktól szabadították meg a szigetet.

A cigicsikkszedő versenyen résztvevőket sokan ámulattal figyelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.