Közlekedés

Bezár a híres Akácfa utcai pótdíjbefizető-iroda

Viszont három új helyszínen is be lehet majd fizetni a büntetéseket.

2019.06.02 16:28ma.hu

2019. június 1-jétől három, rugalmasabb nyitvatartással rendelkező BKK-ügyfélközpont veszi át az eddig megszokott Budapest VII. kerület, Akácfa utca 22. szám alatti pótdíj ügyfélszolgálat tevékenységét – közölte a BKK.

2019. június 1-jétől, a hétfőtől vasárnapig 5.30 és 22.00 között nyitva tartó, a Keleti pályaudvaron, Kőbánya-Kispesten és a Szentlélek téren lévő BKK ügyfélközpont kereshető fel pótdíjügyek intézésével, bérletek utólagos bemutatásával, pótdíjak készpénzes és bankkártyás kiegyenlítésével kapcsolatban.

A BKK Központi ügyfélszolgálatán, a Ferenciek terén, a Széll Kálmán téren és a Kelenföldön található BKK ügyfélközpontokkal együtt a fejlesztésnek köszönhetően összesen hét BKK ügyfélponton lesz lehetőség pótdíjügyeket intézni.

Az Akácfa utcai pótdíj ügyfélszolgálat május 31-i megszűnését követően a legközelebbi BKK ügyfélpontok: a BKK Központi Ügyfélszolgálat (VII. kerület Rumbach Sebestyén utca 19-21.), a Ferenciek tere BKK ügyfélközpont és a Keleti pályaudvar BKK ügyfélközpont. A 2017. augusztus 1-je előtti pótdíjazással kapcsolatos ügyintézéssel a BKK Központi ügyfélszolgálata (VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 19-21.) kereshető fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.