Erőszak

A Facebookon élőzte, ahogy énekelve kigúnyolja a tanárát - videó

Nincs egységes szabályozás arról, hogyan használhatják a diákok az iskolában a telefonjukat.

2019.05.27 21:09ma.hu

Élőben közvetítette egy fiatal a neten, ahogy énekelve kigúnyolja tanárát, mert az egyest adott neki. A felvételt egy nézőnk küldte, egyelőre nem tudni, hol készült. Sajnos, nincs egységes szabályozás arról, hogyan használhatják a diákok az iskolában a telefonjukat. Az egyik pedagógus szakszervezet szerint erre külön képezni kellene a gyerekeket és a tanárokat is.

Az elmúlt hónapokban több, iskolában készült videó is felkerült a netre. Magyarországon nincs központi szabályozás arra, hogy a diákok hogyan használhatják a telefonjukat az iskolában. Szűcs Tamás PDSZ elnök szerint, a pedagógusok magukra vannak hagyva ebben a szituációban, és mivel ez mindenki számára egy új terep, sokat kell még tanulnunk arról, hogy hogyan kezeljük az ilyen eseteket.

Amennyiben nem jelenik meg a videó, itt megnézheti >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.