Bűnügy

Darnózseli gyilkosság: sztárügyvéddel harcol a család a bűnösség kimondásáért - videó

Május 27-én lesz öt éve, hogy meghalt az az asszony, akit a vád szerint az egykor hentesként dolgozó férje gyilkolhatott meg.

2019.05.19 09:00ma.hu

Az asszony öccse szerint a fájdalmuk azóta sem szűnik. A volt hentest eddig kétszer mentette fel a bíróság, mert nem tudták bizonyítani, hogy ő gyilkolt. Az áldozat családja viszont biztos ebben. Most új ügyvédet fogadtak - ő képviselte a lúgos támadás áldozatát is

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.