Siker

A magyar versenyző harmadik lett a Mr. Gay világversenyen

Összesen 24 ország képviselte magát a legszebbnek ítélt homoszexuális férfiakat felvonultató eseményen.

2019.05.05 14:44ma.hu

A Mr. Gay World történetében először képviselte magát Magyarország, és a verseny helyi idő szerint szombat este 8 órakor tartott döntőjében – a nemzeti viseleteket bemutató körben magyar huszárként bevonuló – Pusztai Olivér rögtön az előkelő harmadik helyen végzett.

A dobogós helyezés mellett a magyar induló nyerte a közönségdíjat is – a világ minden részéről Olivérre adták a legtöbben a szavazatukat - közölte a magyar versenyt szervező Humen Media Hungary.

Összesen 24 ország képviselte magát a legszebbnek ítélt meleg férfiakat felvonultató eseményen. Az első a fülöp-szigeteki Janjep Carlos, az ezüstérmes pedig egy spanyol családorvos, Fran J. Alvarado lett.

Pusztai tavaly novemberben nyerte meg a Mr. Gay Hungary-t, ami megadta egyben a lehetőséget számára arra, hogy Magyarországot képviselje a világversenyen. Tavaly tíz év kihagyás után rendeztek újra Mr. Gay Hungary versenyt Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.