Diplomácia

Kövér László Marokkóba utazott

Hivatalos látogatásra.

2019.04.28 14:52ma.hu

Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott vasárnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke - tájékoztatta az MTI-t Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

A házelnök Rabatban megbeszélést folytat vendéglátójával, Habib el-Malkival, a Marokkói Királyság képviselőházának elnökével, illetve Hákim Bencsamacs felsőházi elnökkel, találkozik a marokkói parlament magyar-marokkói baráti tagozatának tagjaival valamint Szaad-Eddin el-Otmáni miniszterelnökkel, Neszer Burita külügyminiszterrel és Szaid Amzazi, oktatásért, szakképzésért és kutatásért felelős miniszterrel.

Kövér László Marrákesben megbeszélést folytat Karim Kaszi-Laluval, Marrákes régió kormányzójával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.