Állati jó programajánló

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.

2019.04.21 01:30ma.hu

Az Olimpia park sétányára szervezett programot rossz idő esetén május 11-én tartják meg - közölte a szervező Vigyél Haza Alapítvány.

A szervezet és a kerület negyedik alkalommal rendezi meg az eseményt, hogy népszerűsítsék a felelős kutyatartást és a gazdátlan állatok örökbefogadását.

Az első nemzeti kutyajósdában a gazdákat és az állatokat Bach Szilvia színész, humorista várja pozitív jóslatokkal, majd a Stolen Beat csapata zenél a Vigyél Haza Alapítvány sátránál.

A fesztivál helyszínére érkező első 100 vendég gravírozott kutyabilétát kap ajándékba, de lesz kutya-gazda fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kisállatfizioterápia-bemutatók, mikrocsip-leolvasás és -regisztráció, kutyakeresőalkalmazás-bemutató és kutyás ügyességi játék is.

A kutyasétáltató nap keretében délelőtt az alapítvány önkénteseinek segítségével bárki kipróbálhatja, milyen lehet gazdának lenni, de várják azokat a családokat is, akik az alapítványon keresztül fogadtak örökbe négylábút az elmúlt években.

A rendezvénnyel párhuzamosan a lipótvárosi önkormányzat Belvárosi Családi Pikniket szervez, amelyen gyerek- és sportprogramokkal, koncertekkel és kézműves foglalkozásokkal várják a látogatókat.

A Vigyél Haza Alapítvány tizenegy éve az Illatos úti gazdátlan és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Folyamatosan gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat, majd ezeket szocializálják, megszépítik, és igyekeznek felelős gazdákhoz juttatni. Munkájuk során eddig több mint 1000 állatot segítettek gazdához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.