Környezetvédelem

Újabb illegális szemetelő bukott le - a gyerek tanszereit is kidobta

Éppen hogy kitakarították a szemetet Tökölön a Te szedd! szemétszedési akció keretében, szinte azonnal érkezett az utánpótlás.

2019.03.31 13:04ma.hu
Tököl Városának Közérdekű Információi Facebook-oldal

A Tököli Gazdák Vadásztársasága minden évben önkéntes szemétszedést tart, idén a Te szedd! szemétszedési akció napján fogtak össze, hogy megszabadítsák a város környékét a sok hulladéktól. Így nem csoda, ha hamar felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek a Tököl Városának Közérdekű Információi Facebook-oldalra kerültek fel. Valaki ugyanis rengeteg szemetet hordott a zöld területekre. Mint kiderült, a szomszéd faluból érkezett az illegális szemetelő, hamar lebukott, ugyanis megtalálták a gyermeke tankönyveit és füzeteit is a hulladék között.

Tököl Városának Közérdekű Információi Facebook-oldal


Tököl Városának Közérdekű Információi Facebook-oldalFigyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.