Mentés

Életet mentett egy ceglédi postásnő

Felfigyelt az idős címzett szokatlanul akadozó beszédére, lassú mozgására.

2019.02.14 13:32ma.hu

A baon.hu tudósítása szerint Szabó Zoltánné nyolc éve postás, a ceglédi hölgy három éve hordja a leveleket Katonatelepen. Mindenkit ismer arcról a városrészben, akinek gyakran visz levelet, annak a gesztusait, mozdulatait is. Ezért vette biztosra múlt péntek reggel, hogy egy idős hölgy agyvérzést kapott.

"Ajánlott levelet vittem neki, és feltűnt a furcsa, megszokottól eltérő viselkedése. Nehezen írta le a nevét, közben sokszor vacillált. Soha korábban nem csinálta ezt. Először arra gondoltam, csak nemrég ébredt fel, de az akadozó beszéde is nagyon gyanús volt, négyszer-ötször megállt a mondat közepén és újrakezdte. Akkor már tudtam, hogy óriási a baj, agyvérzése van" - idézte fel a történteket. A mentők negyedóra múlva meg is érkeztek. A kézbesítő odafigyelésével, helyzetfelismerésével és gyors cselekvésével vélhetően megmentette a nő életét, aki még kórházban van, javult az állapota, de további kezelésre szorul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.