Gyász

Az Oscar-gála előtt pár nappal temetik el újra Andy Vajnát

A végakarata szerint a hamvai egy részét Los Angeles-be viszik, hogy szülei és fia mellé temethessék.

2019.02.11 08:58ma.hu

Pontos időpontot még nem lehet tudni, de praktikus szempontból, nagy valószínűséggel a február 24-én esedékes Oscar-gála előtt vesznek újra búcsút Andy Vajnától.

"Úgy tudom, mivel február 24-én lesz az idei Oscar-gála, Andyt azon a héten pár nappal előtte temetik el. Ahogy lenni szokott, a gála hetében már szállingóznak a vendégek Hollywoodba, így a temetéskor már sok kolléga, színész, rendező és producer lesz a városban, akik így személyesen vehetnek végső búcsút a világhírű producertől, akit mindenki tisztelt. Vélhetően ezért dönthetett úgy a család, hogy a szertartás napja a filmes díjkiosztóhoz közeli időpontban legyen" - mondta el a Blikk informátora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.