A vonatról szedték le

Magyarországra akart szökni a nyolc általánossal műtő olasz álorvos

Egy Bukarestből Budapestre tartó gyorsvonaton fogták el.

2019.02.06 20:21ma.hu

Egy nyolc általánost végzett olasz parkolóőr adta ki magát plasztikai sebésznek, és úgy tűnik több műtétet is végrehajtott romániai magánkórházakban.

Matteo Politi jól ismerte az orvosi szakzsargont, illetve a beavatkozáshoz szükséges eljárásokat is, a konzultációkon így sikeresen megtévesztette kollégáit.

Azután lett gyanús, hogy több orvosnak is feltűnt, nem az előírásnak megfelelően mossa meg a kezeit, és az orvosi kesztyű felvételével is gondjai vannak.

Lebukása után menekülőre fogta.

Politit szerda reggel hatkor a kürtösi határátkelőnél, egy Bukarestből Budapestre tartó gyorsvonaton fogták el, majd visszavitték Bukarestbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.