Kamionnal ütközött

Halálos baleset a 63-as úton Székesfehérvár közelében

Ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek abban az autóban, amely kamionnal ütközött a 63-as úton Székesfehérvár közelében.

2019.02.05 12:29ma.hu

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy az autóba hárman - köztük az elhunyt személyek - beszorultak, őket a székesfehérvári tűzoltók szabadították ki a roncsból. Hozzátette: a járműben egy 4 éves gyerek is utazott, őt a tűzoltók kiérkezése előtt súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították.

A kamion sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínre több mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett.

Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A forgalmat Aba felől Soponya felé terelik. Az M7-es autópályáról jelenleg nem lehet lehajtani Fehérvár irányába, a járművek a szabadbattyáni lehajtót használhatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.