Légi

Budapesten tudták meg az utasok, hogy csomagjaik Dubajban maradtak

Több utas csomagját is Dubajban hagyta a WizzAir.

2019.01.28 08:12ma.hu

Hajnalban fél órás késéssel érkezett meg a WizzAir egy járata Dubajból Budapestre. Az utasokkal 15-20 perc várakozás után közölték, hogy poggyászuk Dubajban maradt. Az utasoktól egyenként jegyzőkönyvet vettek fel, ám arról nem adtak tájékoztatást, hogy mikor kaphatják vissza csomagjaikat - számolt be az Index egyik olvasója.

A portál megkereste a WizzAirt, a következő tájékoztatást kapták:

"Az erős ellenszél miatt megnövekedett fogyasztás és a Budapestre előre jelzett hó miatt a Wizz Air W6 2498-as számú, Dubaiból Budapestre közlekedő járatának a szokásosnál több üzemanyaggal kellett elindulnia. Ezért, illetve a feladott poggyászok szokatlanul nagy mennyisége és tömege miatt néhány utas poggyászát felszállás előtt kirakodták, hogy a repülőgép a megengedett súlyhatáron belül maradjon. A légitársaság mindent megtesz, hogy a következő, január 29-i járattal minden hiányzó poggyászt eljuttasson az érintett utasokhoz."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.