Újév

Örökbe adhatják a kisbabát, akit újévkor hagytak a Heim Pál kórház inkubátorában

A kislány nyugodt, egészséges baba. Egyelőre nem jelentkeztek érte a szülei.

2019.01.04 19:20ma.hu

Az első vizsgálatok alapján egészséges az a kisbaba, akit január elsején hajnalban hagytak a a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének inkubátorában. A kislány 49 centis és 3200 grammos, a kórház dolgozóitól a Hajnal Szilvia nevet kapta. Sötét, sűrű haja van és nagyon nyugodt, alig sír, eszik és alszik egész nap - számolt be az RTL Híradó.

A kicsit nem sokkal a születése után tehették a babamentő inkubátorba. A vér szerinti szülőknek hat hete van arra, hogy jelentkezzenek a gyerekükért. Ha ez nem történik meg, a kislányt örökbe adják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.