Ünnepi programok országszerte

Kis karácsony, nagy karácsony

Alig pár óra van csupán hátra karácsonyig, ez pedig nem csupán a gyerekek számára jelenthet mérhetetlen megkönnyebbülést. Ilyenkor minden megáll egy percre, elcsöndesedik a világ: jó esetben csupán a hópelyhek susognak, azok is csak picit.

Közelít, közelít - lessen róla képeket! képgaléria

2008.12.21 10:34ma.hu

De nem csupán a szíveket, lelkeket lakja be az ünnep. A tereket mostanra már jó ideje megtöltötték a mindenféle kézműves-vásárok, forraltbor és sültgesztenye illatába öltözött a placc.

Az utcazenészek repertoárjába egyre többször szökik bele a „Kis karácsony”. Fénybe borult az ország karácsonyfája is – az a ragyogás pedig talán elég lesz ahhoz, hogy azok is szelídebben, a szájszegletben elbújt, apró kis mosollyal nézzenek a szenteste elé, akik egyébként mogorván ülik meg rosszkedvük telét.

Város- és országszerte könnyű- és komolyzenei koncertek várják az érdeklődőket, a kicsik és nagyok ezer és ezerféle mulatságban vehetnek részt. A karácsonyi receptek lassan ellepik az internetet, és, ahogy közelít a „csendes éj”, a képeslapok lassan eltömik az összes postaládát.

Csak a hó, az esne már.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.