Kormány

Magyarország jobban teljesít - új kormányzati kampány indul

A kormány azt kommunikálja, hogy bár az ország jobban teljesít, de még nem értünk a munka végére.

2019.01.03 08:25ma.hu

A régi szlogennel újabb kormányzati tájékoztató kampány indul a tévékben, rádiókban és óriásplakátokon. Ezúttal 1 milliárd 732 millió forintos keretértékben bízta meg egy újabb kampány lebonyolításával a New Land Media Kft.-t és a Lounge Design Kft.-t a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH).

Az új "Magyarország jobban teljesít" kampánnyal is az ország által eddig elért eredményeket mutatják be - írja a Magyar Idők. A kormány azt kommunikálja, hogy bár az ország jobban teljesít, de még nem értünk a munka végére.

A mostani kampányban a minimálbér és a garantált bérminimum újabb 8 százalékos emeléséről lesz szó, tájékoztatnak a családtámogatások bővítéséről (gyed, diplomás gyed, a gyermekek bruttó 100 ezer forintos otthongondozási díjáról, a gyod-ról). Szó lesz a kétgyerekesek januártól havi 40 ezer forintra emelkedő családi adókedvezményéről, a kisvállalkozások csökkenő adójáról, a gyerekek ingyenes iskolai étkeztetéséről és az ingyenes tankönyvekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.