Színes

Várkonyi Andrea otthagyja a TV2-t

A műsorvezető már a felmondási idejét tölti.

2018.12.21 17:36ma.hu

Beadta felmondását, 2019-től már nem lesz a TV2 műsorvezetője Várkonyi Andrea.

"Felmondtam a TV2-nél, az okokról érthetően nem beszélhetek, de nem is szeretnék. Jelenleg a felmondási időmet töltöm az év utolsó napjáig. Fantasztikusan éreztem magam a csatornánál az elmúlt 17 évben, sokat köszönhetek a csapatnak, de december 31-én lezárul szakmai életemnek ez a szakasza" - mondta el a Story Magazinnak.

Várkonyi Andrea 2001-ben került a csatornához, egy évvel később már a Tények egyik bemondója volt. A műsort egészen 2016-ig vezette, áprilisban élő adásban búcsúzott.

A Tények után a TV2 érdekeltségébe tartozó FEM3 délelőtti magazinműsorának lett a műsorvezetője, majd később saját műsort kapott Micsoda Nők! címmel. Az utolsó adás 2018 júniusában ment le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.