Tüntetés

Azt üzenik Ádernek: 'Szégyelld magad, János!'

Pénteken folytatódnak a tüntetések.

2018.12.21 15:34ma.hu

Pénteken a Kossuth térről indul a "Szégyelld magad, János!” című összellenzéki demonstráció, melynek célállomása a Sándor-palota. Az esemény neve eredetileg az volt, hogy "ne írd alá János", ám a köztársasági elnök már csütörtökön aláírta a túlóratörvényt, és elrendelte annak kihirdetését.

A budapesti programok egyébként a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Nemzeti Összkarácsonyi Békemenetével kezdődnek a Kossuth téren. A szervezők szerint ez alapvetően egy "hálatüntetés a kormány politikája mellett". Végre dolgozhatunk 8 napot minden héten. Nem kell többet bajlódnunk a független bíróságokkal. Megszűnt a hajléktalanság. Eltűnnek a bosszantó külföldi egyetemek. És Soros, Soros, Soros, Soros, Soros - írták az eseménynél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.