Pártok

Két új alelnök a Jobbikban

A posztokat azért kellett betölteni, mert két korábbi alelnök elhagyta a pártot.

2018.12.17 19:53MTI

Ander Balázs és Gyüre Csaba személyében két új pártalelnököt választott a Jobbik választmánya hétfőn - áll a testület elnökének a nap folyamán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szabó Gábor tájékoztatása szerint a tíz pályázó közül négyen kapták meg a jelöltté váláshoz szükséges támogatást.

A posztokat azért kellett betölteni, mert két korábbi alelnök elhagyta a pártot: Volner Jánost október elején zárták ki a parlamenti képviselőcsoportból, emiatti tiltakozásul követte őt Apáti István, majd mindketten kiléptek a pártból is; azóta a Mi Hazánk Mozgalom képviselői csoportjában politizálnak - két másik korábbi jobbikossal - a törvényhozásban, és be is léptek az újonnan alakult pártba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.