Egészségügy

Vertigo, a miniló segíti a gyerekek gyógyulását a Bethesdában

Tapintás, szaglás, látás területén is ingerli a kómában lévő, illetve abból ébredező gyermekeket.

2018.12.16 19:56MTI
MTI/Koszticsák Szilárd

Miniló segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Bethesda Gyermekkórházban - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Tóth Franciska, a Bethesda Gyermekkórház szociális munkása közölte, a neurológiai és a rehabilitációs osztályon kezdték el a terápiát, amely véleménye szerint a legspeciálisabb fejlesztőfoglalkozással ér fel. Tapintás, szaglás, látás területén is ingerli a kómában lévő, illetve abból ébredező gyermekeket.

MTI/Koszticsák Szilárd

A műsorban Vertigo, a miniló is részt vett.

Ács Franciska lovasterapeuta - akinek gyermeke szintén a kórházban gyógyult - ajánlotta fel, hogy Vertigoval segítse a gyermekek gyógyulását. Elmondta, Vertigot úgy nevelik, mint egy kutyát, de a lókiképzést is gyakorolják vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.