Túlóra

A rendőrség egyeztetett a fővárosi tüntetés rendezőivel

A rendőrség folyamatosan biztosítja a gyűlés útvonalát, időszakosan és részlegesen zárja, illetve nyitja a környező utcákat.

2018.12.16 16:59MTI
MTI/Mohai Balázs

Előre egyeztetett a rendőrség a vasárnapi fővárosi tüntetés rendezőivel - olvasható a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta: a BRFK munkatársai pénteken egyeztető tárgyalást tartottak a demonstráció szervezőjével. Felhívták a szervező figyelmét, hogy - az előzetesen bejelentett résztvevői létszámra és a vonulás útvonalára tekintettel - az 50 fős rendezői gárda elégtelen a rendezvény zavartalan lebonyolításához, békés jellegének megőrzéséhez. A rendezvény szervezője az egyeztető megbeszélésen vállalta, hogy a gyűlés létszámához igazodva arányosan megemeli a rendezői létszámot.

A rendőrség honlapján beszámolt a bejelentett gyűlés kezdetéről, híreket adtak a tüntetés résztvevőinek vonulásáról. A demonstráció résztvevői nem sokkal fél 5 után a Nyugati térről rákanyarodtak a Bajcsy-Zsilinszky útra, ismert céljuk az Alkotmány utca és a Kossuth tér kereszteződése.

A rendőrség folyamatosan biztosítja a gyűlés útvonalát, időszakosan és részlegesen zárja, illetve nyitja a környező utcákat - írta a BRFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.