Ellátás

Ruby Rose magyar kórházba került: 'ez a legfélelmetesebb hely, ahol valaha jártam'

Vajon miket írt volna a sztár, ha egy igazán lerobbant kórházba viszik, ezeket a képeket elnézve ugyanis tűrhető helyre került.

2018.12.13 15:59ma.hu

Az Orange is the New Black című sorozatból is ismert színésznő november óta Budapesten forgat, és gyakran beszámol az Instagramon a fővárosban töltött mindennapjairól.

Ruby Rose most egy apró baleset miatt került kórházba, a fülébe szorult a füldugója, amit a forgatás alatt viselt a lövöldözés, és egyéb hanghatások miatt. Az első képhez azt írta, ez a legfélelmetesebb hely, amit valaha látott:

"Ha nem láttok többé, remélem, a belső szerveimet csodálatos emberek kapták meg."


De nem volt lenyűgözve a kórház felszereltségétől sem, konkrétan egy horrorfilm díszletében érezte magát:

Jogosan teszi fel a kérdést az Index, hogy vajon miket írt volna Rose, ha egy igazán lerobbant kórházba viszik, ezeket a képeket elnézve ugyanis tűrhető helyre került - írta a hvg.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.